Συλλυπητήρια για Μίλτο Αγγελακόπουλο

share on:

Απώλεια μεγάλη για το Νοσοκομείο μας αλλά και για την κοινωνία της Πόλης μας ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΙΑΤΡΟΣ Μιλτιάδης Αγγελακόπουλος.

Συνεχιστής της παράδοσης από τον επίσης γνωστό διατελούντα Διευθυντή Ιατρό πατέρα του αείμνηστο Νίκο Αγγελακόπουλο, θα είναι πάντα στις ψυχές μας ο δικός μας Διευθυντής, ο Μίλτος μας………..

Η  Διοίκηση, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι Μίλτο…………………

                                                                                                   Με τιμή

                                                                 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ

                                                                      Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

 

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας

 

Πριν λίγες ώρες αποχαιρετήσαμε έναν καλό συνάδελφο, έναν καλό συνεργάτη, έναν καλό φίλο. Ο Μίλτος Αγγελακόπουλος ήταν ο δικός μας άνθρωπος. Η ευγένεια και το ήθος του υπήρξαν παραδειγματικά. Ο επαγγελματισμός και η ανθρωπιά του, είναι στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας. Πάντα θα έχουμε στο μυαλό μας τον αλτρουισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό του αγαπημένου μας συναδέλφου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Καλό ταξίδι φίλε Μίλτο…

 

Αφήστε μια απάντηση