Συνάντηση Γιάννη Οικονόμου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς

share on:

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νομό και σχετίζονται με την ανάπτυξη αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών της Φθιώτιδας.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Πιστεύω ότι στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές, εκτός από τα κεντρικά ζητήματα της οικονομίας, της παιδείας, των εθνικών θεμάτων πρέπει να αναδείξουμε, να κουβεντιάσουμε και να εργαστούμε για θέματα που μας αφορούν άμεσα και θα έλεγα και πιο επιτακτικά. Να τα αναδείξουμε όχι στη λογική της γκρίνιας αλλά για να δούμε πως μπορούμε να φροντίσουμε το τόπο μας καλύτερα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Με τον Κώστα  Μπακογιάννη ο οποίος μέσα από τη δουλειά του και την οπτική με την οποία προσέγγισε την πολιτική και την αυτοδιοίκηση, άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην περιφέρεια και το νομό μας, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτή την ουσιαστική συνεργασία και του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει για το Δήμο της Αθήνας».

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι είπαν οι δύο άνδρες μετά τη συνάντησή τους:

 

Αφήστε μια απάντηση