Συνάντηση Γιάν.Οικονόμου με Αστυνομία και Συνδικαλιστές Πυροσβεστικής

share on:

Με τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και τους Διοικητές των Υπηρεσιών της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου.

Τη συζήτηση απασχόλησαν κυρίως ζητήματα αστυνόμευσης στη Φθιώτιδα, έλλειψης κονδυλίων για την κάλυψη των αναγκών της, θέματα αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων της και της ανάγκης ενίσχυσης του εξοπλισμού και των υποδομών της.

Αργότερα, ο κ. Οικονόμου υποδέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ένωσης Αξιωματικών(ΕΑΠΣ) και της Ένωσης Υπαλλήλων(ΕΥΠΣ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε για τα θεσμικά, μισθολογικά και επιχειρησιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία του.

«Η προστασία και η ασφάλεια των ανθρώπων και της χώρας από τον κίνδυνο πυρκαγιών είναι υπόθεση όλων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής. «Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να εξασφαλιστεί η ενίσχυση του δυναμικού της υπηρεσίας και να σταματήσει άμεσα η αποδυνάμωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της χώρας», κατέληξε ο κ.Οικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση