Συνάντηση Γιάν. Οικονόμου με Δήμαρχο Λαμιέων

share on:

Τον κύκλο επισκέψεων στις έδρες των δήμων της Φθιώτιδας άνοιξε χθες ο βουλευτής Γιάννης Οικονόμου με τις επισκέψεις του στα Δημαρχεία Λαμίας και Δομοκού οπού είχε συναντήσεις με τους Δημάρχους Θύμιο Καραΐσκο και Μπάμπη Λιόλιο και τους συνεργάτες τους.

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Καραΐσκο και τους αντιδημάρχους, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και ο στρατηγικός προσανατολισμός του Δήμου Λαμιέων και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις γύρω από ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο όπως την αξιοποίηση της ΠΕΛ, τα ιαματικά λουτρά, την αξιοποίηση των Θερμοπυλών, εγγειοβελτιωτικά έργα, το Πανεπιστήμιο κ.α.

Ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στην πρώτη μέρα του κύκλου συναντήσεων προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, οφείλουμε να συντονίζουμε τη δράση μας και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα αλλά και για τις προτεραιότητες των τοπικών κοινωνιών από τις εκλεγμένες δημοτικές αρχές. Με τον κ. Καραΐσκο αλλά και με τον κ. Λιόλιο συμφωνήσαμε αυτού του τύπου οι συναντήσεις  εργασίας να έχουν έναν τακτικό περιοδικό χαρακτήρα προκειμένου να εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

***  Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωώβρη με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη.

Αφήστε μια απάντηση