Συνάντηση Τζιαχρήστα – Κουτσούμπα στο Δομοκό

share on:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα, είχε ο Γενικός Γραμματέας  της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την επίσκεψη του στη Φθιώτιδα.

Ο κ. Τζιαχρήστας υποδέχθηκε τον κ. Κουτσούμπα στο Δημαρχείο Δομοκού.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ΓΓ του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα έργα και τις ενέργειες  που καταβάλλει η Δημοτική αρχή ώστε να εξασφαλίσει μια βελτιωμένη καθημερινότητα στους δημότες.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν  τα προβλήματα  που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης με κυριότερο  το μείζον θέμα της άνισης  κατανομής  των χρηματοδοτήσεων.

Ο κ. Τζιαχρήστας τόνισε ότι η δίκαιη κατανομή των χρηματοδοτήσεων είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί την πλειοψηφία των Δήμων και κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκαν ιδιαίτερα τα προβλήματα  που αφορούν τον αγροτικό τομέα, καθώς, επίσης, το ζήτημα της άρδευσης, της κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων και της χρηματοδότησης των αποχετευτικών δικτύων.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Δομοκού και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας  της  υποστελέχωσης του.

Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας διαβεβαίωσε από την πλευρά του τον Δήμαρχο Δομοκού ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έλθουν εις πέρας και να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα.

***  Στη συνάντηση, συμμετείχαν ο Κώστας Μπασδέκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Αντώνης Αλεξός από το Γραφείο της ΤΕ Φθιώτιδας, Τάσος Χρονάς, στέλεχος του ΚΚΕ και Δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δομοκού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Χρήστος Νιάνιος και Κώστας Οικονόμου.

 

Αφήστε μια απάντηση