Συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ιστορικό ράλι Ελλάδας

share on:

Ως συνδιοργανωτής του Ιστορικού Ράλι Ελλάδος 2017, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο κτίριο της Περιφέρειας.
Ο ίδιος, αφού επεσήμανε το μέγεθος της διοργάνωσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αγωνιζόμενοι θα χαρούν τις διαδρομές της περιοχής, ενώ τόνισε: «με συνεργασία όλων των φορέων, πετυχαίνουμε μεγάλες διοργανώσεις με ουσία τόσο για την κοινωνία, όσο και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την τοπική οικονομία».

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν δήμαρχοι και εκπρόσωποι των περιοχών απ’ όπου πρόκειται να περάσουν οι διαδρομές του αγώνα της κατηγορίας Regularity, αλλά και των αγώνων Ράλι που θα διεξαχθούν το ίδιο τριήμερο (13-15 Οκτωβρίου). Ανάμεσά τους οι Νίκος Ευαγγέλου (Δήμαρχος Ελασσόνας), Κώστας Ράντος (Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας), Γεωργία Τσιόπα-Λύτρα (Αντιδήμαρχος Τεμπών) και φυσικά ο Δήμαρχος Λάρισας, της πόλης που πρόκειται να αποτελέσει το επίκεντρο του αγώνα, Απόστολος Καλογιάννης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η θεσσαλική πρωτεύουσα στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια και ότι «ήδη οι πολίτες της Λάρισας έχουν εκδηλώσει θερμό ενδιαφέρον να σταθούν δίπλα σ’ αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση, που ευχόμαστε να συνεχίσει να διοργανώνεται στην περιοχή μας».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Δημήτρης Μιχελακάκης, από την πλευρά, του ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φιλοξενία, τονίζοντας ότι είναι χαρά για την ΟΜΑΕ το να συνεισφέρει στην προβολή αυτής της τόσο όμορφης περιοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση