Συνέπεια και σκληρή δουλειά ζήτησε απ’ όλους ο Θύμιος Καρα’ί’σκος

share on:

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων, στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου, με διευρυμένη σύνθεση αφού πέρα από τον Δήμαρχο Θύμιο Καραϊσκο και τους 7 Αντιδημάρχους (Κουτσοβέλης-Σταυρογιάννης-Κυρίτσης-Αμαλία Ποντίκα-Φώσκολος-Μουστάκας-Στασινός),συμμετείχαν και οι 9 εντεταλμένοι σύμβουλοι (Μπεσλεμές-Τζούφλας-Παπαχρήστος-Παλιούρας-Αργυρίου-Κερπινιώτης-Ξεφλούδας-Αναστασίου-Ζωγράφος) καθώς και η γ.γ. του Δήμου Έφη Χριστοπούλου.

Σε όλους διανεμήθηκε φάκελος με τις αρμοδιότητες, τα χρονοδιαγράμματα καθώς και με τις κατευθύνσεις στις οποίες καλούνται να κινηθούν, για «να κάνουμε τη Λαμία ξανά περήφανη πόλη» όπως υπογράμμισε για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος Θύμιος Καρα’ί’σκος, που ζήτησε από όλους συνέπεια και σκληρή δουλειά.

Ο κ. Καραϊσκος τόνισε χαρακτηριστικά στην πρώτη αυτή συνεδρίαση, που ομολογουμένως ξεκίνησε με χαμόγελα…

«Υποσχεθήκαμε να μην αφήσουμε ούτε μια ώρα δουλειάς να πάει χαμένη και θα το τηρήσουμε.

Ξεκινήσαμε σήμερα με την πρώτη μας διευρυμένη εκτελεστική επιτροπή.
Μοιράσαμε ξεκάθαρες αρμοδιότητες, θέσαμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και κατευθυντήριες γραμμές και πλέον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη Λαμία, ξανά, μια περήφανη πόλη.
Μπροστά μας έχουμε μια τετραετία με πολλή και σκληρή δουλειά, με συχνές και αυστηρές αξιολογήσεις του έργου μας, για να πετύχουμε τα χειροπιαστά αποτελέσματα, που ο Δήμος μας έχει ανάγκη».

Αφήστε μια απάντηση