Συνεδρίασε στη Λαμία ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ

share on:

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Λαμία, στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕ Φθιώτιδας,  η Διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Κεντρικοί εισηγητές της συνεδρίασης ήταν: ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Συντονιστής του Τομέα π. βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας Ανθρωπινού Δυναμικού του Τομέα Νίκος  Γ. Διαμαντής Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ε.α. – Νομικός και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Στέλιος Κανέλλος.
Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε αυτές με παρεμβάσεις οι : πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Δήμος Καλαμπαλίκης, οι πρώην βουλευτές Ελένη Μακρή και Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Θάνος Τσαντήλας, υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ Κώστας Μπαγινέτας.
Ουσιαστικές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις για την ανάδειξη των προβλημάτων των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και προτάσεις για την επίλυση τους έκαναν με παρεμβάσεις τους οι : Γιάννης Σταμούλης Πρόεδρος ΕΑΠΣ, Δημήτρης Σταθόπουλος Πρόεδρος ΠΟΕΥΠΣ, Γιώργος Μπράνης Πρόεδρος Αξιωμάτικων ΕΛ.ΑΣ Στερεάς Ελλάδος, Αργύρης Μαυράκης Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος, Δημήτρης Γεωργαντάς Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος, Νίκος Κατσαμάς Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Φθιώτιδας, Βαγγέλης Υφαντής Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Στερεάς Ελλάδας, Γιώργος Κρεμμύδας Περιφερειακός Εκπρόσωπος Στερεάς Ελλάδος ΕΑΠΣ, Σπύρος Ραπτάκης Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας και Διάσωσης Ψαχνών Ευβοίας & ο Γιώργος Τριανταφύλλου Ανώτατος Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α.

 

Αφήστε μια απάντηση