Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη η Α’ Εθνική

share on:

Η Α’  Εθνική ανακοίνωσε σήμερα ότι την προσεχή Τρίτη 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι το ερώτημα που έθεσε ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τον αριθμό των αλλαγών στο νέο πρωτάθλημα, δηλαδή αν θα διατηρηθούν οι πέντε αλλαγές -μέτρο που τέθηκε σε ισχύ λόγω κορονοϊού- ή αν θα υπάρξει επιστροφή στην… κανονικότητα και τις τρεις αλλαγές.

Στο μεταξύ, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου να εγκριθούν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν στην Α’  Εθνική για άνδρες και νέους.

Η σχετική ανακοίνωση της Α’  Εθνικής έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Εγγραφή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού.
  2. Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
  3. Θέματα διοργάνωσης πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
  4. Απόφαση για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα Super League 1 ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).
  5. Διάφορα».

Αφήστε μια απάντηση