Συνελήφθησαν 5 άτομα για ναρκωτικά

share on:

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνολικά 5 άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του ΑΤ Ιστιαίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ημεδαπός χθες το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, διότι σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης. Κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια, ύψους έως (2,05) μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες, καθώς και αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (78) γραμμαρίων.
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, καθαρού βάρους (10,5) γραμμαρίων.
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Χαλκίδας, συνελήφθη ημεδαπός χθες το βράδυ στο Βασιλικό, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. Λιβαδειάς, συνελήφθη ημεδαπός χθες το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (49) ναρκωτικά δισκία, καθώς και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση