Συνελήφθη 19χρονος «ποντικός»

share on:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το πρωί στη Λιβαδειά, ένας 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το χρονικό διάστημα από 11-2 έως και 7-8-2017, διέπραξε συνολικά 8 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπών, από οικίες και καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 13.000 ευρώ.

Επιπλέον σε βάρος του, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θήβας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 1 μηνός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής κατ’ εξακολούθηση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Αφήστε μια απάντηση