Συνεχίζει στη Β΄ Εθνική μπάσκετ ο Έσπερος Λαμίας

share on:

Ο Έσπερος Λαμίας ξεκινώντας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και  ανανεώνοντας  πλήρως το ρόστερ, έχοντας έναν από τους χαμηλότερους ηλικιακούς μ.ο. της κατηγορίας, είχε ως στόχο την παραμονή του, στην Β’ Εθνική.

Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος μπάσκετ, λόγω της πανδημίας του COVID-19 και ενώ απέμειναν 9  αγωνιστικές, οδήγησαν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, να   αποφασίσει ως εξής:

Προβιβάζονται δύο ομάδες (ΠΑΣ Γιάννενα και Καβάλα), στην Α2 Εθνική και όλες οι άλλες του ομίλου, παραμένουν  στην Β’ Εθνική.

Στον σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία και  την συμμετοχή του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και ιδιαίτερα, τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, τους μικρούς και μεγάλους  χορηγούς, όλους τους φορείς της πόλης και τα κατέχοντα θέση ευθύνης πρόσωπα, ειδική  μνεία αξίζει η στήριξη των ανιδιοτελών φιλάθλων μας, που η παρουσία τους στα παιχνίδια  μας  έδινε δύναμη και ενέργεια να συνεχίζουμε στα δύσκολα και τέλος όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε., που προβάλλουν αφιλοκερδώς τις δραστηριότητες της ομάδας μας.

Η Λαμιώτικη ομάδα αναμένει τώρα τις αποφάσεις της ΕΟΚ  ώστε να μάθει, τον καινούργιο της όμιλο και τις ομάδες που θα τον απαρτίζουν.

Αφήστε μια απάντηση