Σωτήρης Αντωνίου: Πρόκληση και τιμή για μένα η Λαμία

share on:

Πρώτη του Λαρισαίου τεχνικού σήμερα με τη νέα του ομάδα, στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης – Έρχονται τρεις έμπειροι παίκτες για να κλείσουν τα κενά – Ψάχνει γυμναστή η ΠΑΕ – Στην προπόνηση και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία έκανε σήμερα το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, ο νέος προπονητής του Λαμιώτικου συγκροτήματος Σωτήρης Αντωνίου.

Ο 44χρονος Λαρισαίος τεχνικός, που ανακοινώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι αναλαμβάνει σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση, στην καριέρα του, αφού καλείται να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του προκατόχου του Μάκη Χάβου. Πρόκληση είναι φυσικά και για τη Λαμία, μετά την απόφαση της ΠΑΕ να αλλάξει προπονητή τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε σήμερα και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, είναι και θα είναι κοντά στην ομάδα, ηθικά και υλικά.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τρεις τουλάχιστον έμπειροι παίκτες Α’  Εθνικής, ώστε να καλυφτούν τα κενά που υπάρχουν στην 11άδα και η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’  Εθνικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να συμπληρώσει το προπονητικό τιμ με την πρόσληψη γυμναστή, αφού ο Αντωνίου εκτός του βοηθού του Γιάννη Προβίδα, δεν έφερε δικό του στην ομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση μετείχαν 26 παίκτες κι έγινε σε καλό κλίμα. Στο περιθώριο αυτής να δούμε στα βίντεο που ακολουθούν τι είπαν οι Αντωνίου και Προβίδας στις πρώτες τους δηλώσεις στη Λαμία…

 

Αφήστε μια απάντηση