Τα σωματεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας στηρίζουν τη διοίκηση Κ. Σακελλάρη

share on:

Ομόφωνα η γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Φθιώτιδας ενέκρινε το προϋπολογισμό  της Ένωσης για το 2019, μία ενέργεια που αποτελεί ουσιαστικά και ψήφο εμπιστοσύνης για τη διοίκηση του Κώστα Σακελλάρη.

Ένας προϋπολογισμός που ανέρχεται στις 114.000 ευρώ και είναι εντυπωσιακά μειωμένος σε σχέση με αυτούς που γίνονταν από την απερχόμενη διοίκηση.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε με δύο απουσίες από πλευράς διοικητικού συμβουλίου (Κορδολέμης, Σπυρίδωνος), αλλά με ικανοποιητικό αριθμό σωματείων, τα οποία εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τα οικονομικά που ταλανίζουν όλες τις ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το ΔΣ για να μειώσει τα έξοδα της Ένωσης και να δημιουργήσει ανταποδοτικά έσοδα για τα σωματεία, για τα υπερβολικά έξοδα που υπήρχαν στο παρελθόν και πλέον τείνουν να εξαφανιστούν, μίλησε για την κάλυψη των αγώνων από τα μέλη του ΔΣ χωρίς να λαμβάνουν αποζημίωση, ενώ με την ορθολογική προσπάθεια που καταβάλλεται στα οικονομικά,  σύντομα η Ένωση θα μπορεί να συμβάλλει και στα έξοδα διαιτησίας των σωματείων.

Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις παρασκηνιακές ενέργειες που κάνει σε βάρος του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιάννης Σπυρόπουλος μαζί με μέλος της διοίκησης της Ένωσης (δεν τον κατονόμασε) υπογραμμίζοντας ότι θα κάνει κάθε νόμιμη ενέργεια για να διαφυλάξει το κύρος της Ένωσης αλλά και τη δική του αξιοπρέπεια.

Παράλληλα ζήτησε από τις ομάδες να προτείνουν νέα παιδιά για τις σχολές διαιτησίας ώστε να αυξηθεί ποσοτικά και ποιοτικά η δύναμη των διαιτητών της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των οδοιπορικών των ποδοσφαιριστών που καλούνται στις μικτές.

Ο κ. Σακελλάρης επίσης ζήτησε προτάσεις από τα σωματεία για όλα τα θέματα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά των σωματείων υπήρξε η παραδοχή ότι το τωρινό ΔΣ της Ένωσης έχει κάνει αισθητά βήματα προς όλους τους τομείς κι αυτό φαίνεται τόσο σε επίπεδο Ένωσης όσο και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δείτε στη συνέχεια τον πίνακα του προϋπολογισμού καθώς και πίνακα με τις διαφορές του με παρελθόντα για την εξαγωγή συμπερασμάτων:

Αφήστε μια απάντηση