Την Τρίτη η απολογία των τριών για τη ληστεία του Λαμιώτη επιχειρηματία

share on:

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης αναμένεται να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες, από την Ασφάλεια Λαμίας, οι οποίοι κατηγορούνται για τρεις ληστείες, η μία πριν ένα περίπου χρόνο στη Λαμία σε βάρος γνωστού εργολάβου-επιχειρηματία και δύο στην Αττική και συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες στο Μαρούσι και στην Εκάλη.

Αρνήθηκαν σήμερα την συμμετοχή τους στην υπόθεση – Ογκωδέστατη η δικογραφία για τον έμπορο από τη Λαμία και τους άλλους δύο – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι τους

Οι τρεις που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, μετέβησαν σήμερα λίγο μετά τις τρεις, στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας και πήραν προθεσμία λόγω της ογκωδέστατης δικογραφίας.

Πρόκειται για έναν 51χρονο έμπορο από τη Λαμία και δύο, σύμφωνα με τη δικογραφία,  συνεργάτες του (50 και 41 χρόνων), οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν έχουν καμμιά συμμετοχή στη ληστεία του Λαμιώτη επιχειρηματία.

Και οι τρεις συνελήφθησαν χθες σε διαφορετικά σημεία (στη Λαμία και στην Αττική) μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι βρήκαν στα σπίτια τους αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία.

Στα Δικαστήρια της Λαμίας βρέθηκαν σήμερα οι δικηγόροι Δημήτρης Κρούπης, Αλέξης Κούγιας και Νίκος Τσακτάνης, οι οποίοι ανέλαβαν την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, ο πρώτος του Λαμιώτη έμπορου και οι άλλοι δύο του 41χρονου.

Σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι οι κατηγορούμενοι δεν εμπλέκονται στη ληστεία της Λαμίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν αναλυτικά για την μεγάλη δικογραφία, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι την ημέρα της απολογίας.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση.

Δείτε στη συνέχεια, στα βίντεο που ακολουθούν τι δήλωσαν οι τρεις νομικοί:

Αφήστε μια απάντηση