Τη Δευτέρα αναμένεται να συμπληρωθεί το Δ.Σ. της ΕΠΣ Φθιώτιδας

share on:

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, μόλις 6 μήνες μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως είχαμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, παρά το γεγονός ότι στις εκλογές υπήρχε ένας συνδυασμός που φυσικά εκλέχτηκε, στη συνέχεια και μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. προέκυψαν δύο ομάδες μέσα στο ίδιο συμβούλιο.

Η μία ήταν του επανεκλεγέντα προέδρου Δημήτρη Κουτρουμάνου, ο οποίος όμως απ’ ότι φάνηκε δεν είχε την πλειοψηφία στο 11μελές διοικητικό σχήμα, αφού όπως αποδείχτηκε είχε μαζί του μόνο τους δύο αντιπροέδρους!

Από την άλλη υπήρχε η ομάδα των 8 νέων μελών που εκλέχτηκαν με επικεφαλής τους Κώστα Σακελλάρη (ταμίας) και Μιχάλη Κορδολέμη (γεν. γραμματέας), που προσπάθησαν να βάλουν τάξη σε πολλά θέματα και κύρια στα οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές… εσωτερικές συγκρούσεις.

Τελικά φτάσαμε λίγους μήνες μετά το αποτέλεσμα των εκλογών να έχουμε την παραίτηση του προέδρου και των δύο αντιπροέδρων (χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι) και πλέον το υπόλοιπο Δ.Σ. καλείται να καλύψει τα κενά από τον πίνακα των αναπληρωματικών, κατ’ αρχήν, και στη συνέχεια να ανασυγκροτηθεί η σύνθεση της διοίκησης.

Έτσι το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας έχουν κληθεί στα γραφεία της Ένωσης οι τρεις πρώτοι αναπληρωματικοί (Τάσος Σπυρίδωνος, Πόπη Κυριτσοπούλου, Γιώργος Φαφούτης) για να καλύψουν τα κενά και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην ανάδειξη του νέου προέδρου και των δύο αντιπροέδρων.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη θα γνωρίζουμε αν οι τρεις θα αποδεχθούν την ένταξή τους στο ΔΣ, γιατί διαφορετικά το υφιστάμενο Δ.Σ θα απευθυνθεί στους υπόλοιπους δύο αναπληρωματικούς (Πάνος Ζουμπόπουλος, Σωτήρης Τζαβάρας).

***   Με την ευκαιρία να θυμίσουμε τη σύνθεση του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας πριν τις τελευταίες εξελίξεις:

Πρόεδρος: Κουτρουμάνος Δημήτρης

Α’ Αντιπρόεδρος: Τσαμπάκαλος Μπάμπης

Β’ Αντιπρόεδρος: Περιβολιώτης Θανάσης

Γενικός Γραμματέας: Κορδολέμης Μιχάλης

Ταμίας: Σακελλάρης Κώστας

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Φαφούτης Χρήστος

Αναπλ. Ταμίας: Χαντζής Νώντας

Έφορος: Σιάππας Θωμάς

Μέλη:  Καρακώστας Δημήτρης, Νικολάου Δημήτρης, Ασημωτός Βαγγέλης.

Αφήστε μια απάντηση