«Τιμάτε τη Φθιώτιδα, σαν μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας»

share on:

Επίσημη επίσκεψη από τον βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη δέχθηκε χθες, ο Μητροπολίτης κ. Συμεών, στο Επισκοπικό Μέγαρο, στη Λαμία.

Για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη επικοινωνία και  συζήτηση επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Ο κ. Σαρακιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήλθα σήμερα Σεβασμιώτατε να Σας καταθέσω τις ευχές και να σας μεταφέρω την συγκινητική και ευρεία αποδοχή, την οποία διαπιστώνω ότι έχει στο Πρόσωπό Σας ο νέος κόσμος της Φθιώτιδας.

          Συγχρόνως θέτω στην διάθεση Σας την πρόθεσή μου για συνεργασία τόσο με Εσάς, όσο και με την Μητρόπολη Φθιώτιδας μέσα από την θέση μου στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, της οποίας τυγχάνω μέλος».

          Ο κ. Συμεών ευχαρίστησε τον κ. Σαρακιώτη για την τιμητική επίσκεψη και τον παρεκάλεσε να μεταφέρει στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τ. Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ευγνωμοσύνη του για την αποστολή ως εκπροσώπου του κ. Τσίπρα στην Ενθρόνισή του τον κ. Σαρακιώτη, αλλά και τιμητική παρουσία τ. Υπουργών όπως των κ. Αποστολάκη, Σπίρτζη, Γεροβασίλη, Μπαλάφα και πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

          Του τόνισε ότι,  επιζητεί γόνιμη συνεργασία με όλους τους βουλευτές της Φθιώτιδας, οι οποίοι όλοι τους είναι εκλεκτοί, καθώς το πεδίο δράσης όλων είναι κοινό: Το καλό της Φθιώτιδας.

          Τέλος, ο Μητροπολίτης ανέφερε στον κ. Σαρακιώτη,  ότι αποδέχεται με ενθουσιασμό την προοπτική διοργάνωσης μιας σημαντικής δράσης με την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας,  την οποία αποτελούν εκλεκτά μέλη του Κοινοβουλίου,  απ’ όλες τις παρατάξεις.

          «Είναι τιμή για την Φθιώτιδα κ. Σαρακιώτη, ότι είστε μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως Ορθοδοξίας», ανέφερε εν κατακλείδι ο ποιμενάρχης.

Αφήστε μια απάντηση