Τιμήθηκε η μνήμη των δημοσιογράφων που έφυγαν από τη ζωή…

share on:

Η γιορτή των δημοσιογράφων Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον εορτάζοντα ναό της Αγίας Τριάδας Άνω Βόλου, από το ΕΤΑΣ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας, σαφώς επηρεασμένη από τον κορωνοϊό.

Στην εκδήλωση, που έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδας Ιγνάτιου, παραβρέθηκαν τα διοικητικά συμβούλια του ΕΤΑΣ και της Ένωσης Συντακτών καθώς και αρκετοί συνάδελφοι.

Από την πλευρά του ΕΤΑΣ, μίλησε ο πρόεδρος Σωτήρης Κέλλας, ο οποίος εξήρε το έργο της Εκκλησίας, όσο και την εξαιρετική συνεργασία με την Μητρόπολη Δημητριάδας. Ο κ. Ιγνάτιος υπογράμμισε ότι «είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουν αυτή την ημέρα, για να εορτάσουν, οι άνθρωποι που σχετίζονται με την είδηση, την ενημέρωση. Όταν είναι πιστοί στο καθήκον, προσφέρουν τα μέγιστα. Κι εμείς τους θέλουμε με ελεύθερο πνεύμα, να καταγράφουν την αλήθεια, να μην εξυπηρετούν συμφέροντα, αλλά τον λαό».

Στο τέλος της λειτουργίας και αφού διαβάστηκαν τα ονόματα όλων των συναδέλφων της Ένωσης που έχουν φύγει από τη ζωή, ο Μητροπολίτης τέλεσε αρτοκλασία υπέρ υγείας του Δημοσιογραφικού κόσμου της Θεσσαλίας και μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των αποβιωσάντων μελών της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Αφήστε μια απάντηση