Τι ζητούν οι Αγρότες και οι Εμποροβιοτέχνες της Μακρακώμης

share on:

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στo πλαίσιo της πανελλαδικής απεργίας που έγινε για την υπεράσπιση της Υγείας, και των δικαιωμάτων των πολιτών, συμβολική κινητοποίηση στο Κ.Υ. Μακρακώμης όπου αναλύθηκαν τα αιτήματα  του Αγροτικού Συλλόγου και του Εμποροβιοτεχνικού Μακρακώμης, στους εργαζομένους και τον διευθυντή της δομής με τους οποίους και έγινε ουσιαστική συζήτηση πάνω στα υπάρχοντα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας αλλά και συνολικότερα.

Διαπιστώθηκε από κοντά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές, στην προσπάθεια τους να ανταποκριθεί έστω στα στοιχειώδη το Κ.Υ. της περιοχής μας στη δύσκολη αυτή περίοδο, καθώς και τις σοβαρές ελλείψεις κυρίως σε ιατρικό προσωπικό.

 Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την ανάγκη διενέργειας μαζικών τεστ από τη δομή του Κ.Υ. δωρεάν σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και κάτοικους της περιοχής όποτε αυτό χρειάζεται, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να συμβεί στην κλίμακα που απαιτείται χωρίς φυσικά την ευθύνη να βαραίνει τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ. αφού δεν τους χορηγούνται τα απαραίτητα τεστ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
-Άμεσα προλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας.

-Άμεσα να καλυφθούν όλες οι κενές θέσεις με μόνιμο προσωπικό στο Κ.Υ. Μακρακωμης

-Άμεσα να χορηγηθούν οι απαραίτητες ποσότητες τεστ ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής δωρεάν από το Κ.Υ.

-Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και των ιδιωτικών ΜΕΘ

Αφήστε μια απάντηση