«Τοπικά Χωρικά Σχέδια – Αυθαίρετη Δόμηση – Ταυτότητα κτιρίων»

share on:

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς η ημερίδα με θέμα «Τοπικά Χωρικά Σχέδια – Αυθαίρετη Δόμηση – Ταυτότητα κτιρίων» με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θύμιου Μπακογιάννη και του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού.

Ανέπτυξαν διεξοδικά και απάντησαν σε ερωτήματα σε σχέση με τις δυνατότητες και τις μελλοντικές εξελίξεις που διαμορφώνονται με την εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων που προωθούνται από  το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και από το ΤΕΕ

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς Θανάσης Λυκόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει για τον τόπο μας αλλά και για τον τεχνικό κόσμο η υιοθέτηση, η αξιοποίηση και η ταχεία εφαρμογή, από όλους τους φορείς της πολιτείας, όλων των σύγχρονων εργαλείων που έχουν θεσμοθετηθεί.

Επιπλέον τόνισε χαρακτηριστικά ότι το ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς θα συνεχίσει να παίρνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ώστε προβλήματα και παθογένειες που έρχονται από το παρελθόν και μας απασχολούν για χρόνια, να βρουν επιτέλους τις ενδεδειγμένες λύσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση