Το αποτέλεσμα των δημαιρεσιών στον Δήμο Λεβαδέων

share on:

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου για τη διετία 2019 -2021.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Αλέξανδρος Μητάς, Αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Γαλανός και Γραμματέας η Αθανασία Χέβα.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Χρυσαβαλάντου – Βασιλική Καράβα, Κωνσταντίνος Μερτζάνης, Κωνσταντίνος Καπλάνης, Λουκάς Παπαιωάννου, Νικος Μπράλιος και Δημήτρης Καραμάνης.

***  Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Εμμανουήλ Τσεσμετζής, Βρασίδας Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Τόλιας, Νικόλαος Τζουβάρας, Λαμπρινή Γερονικολού και Βασίλειος Τουμαράς.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Βρασίδας Γιαννακόπουλος, Εμμανουήλ Τσεσμετζής, Δημήτρης Τόλιας, Νικος Τζουβάρας, Πέτρος Αρκουμάνης και Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος.

***   Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Χρυσοβαλάντου – Βασιλική Καράβα, Κωνσταντίνος Μερτζάνης, Κωνσταντίνος Γαλανός, Αθανάσιος Φορτώσης, Δημήτρης Τσιφής και Χαράλαμπος Κατής.

Αφήστε μια απάντηση