Το απόγευμα της Τετάρτης τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΣ Λαμία

share on:

Το πρώτο ραντεβού για τον ΠΑΣ Λαμία της Α’  Εθνικής, ορίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιούλη, στις 18.30 στο γήπεδο της Καμαρίτσας.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ, ενώ μέχρι τότε αναμένονται νέες μεταγραφικές ανακοινώσεις, αφού μέχρι στιγμής στο νέο ρόστερ της ομάδας υπάρχει ακριβώς μία 11άδα!

Πρόκειται για τους «παλιούς» Πίτκα, Αναστασιάδη, Καραγιάννη, Μπλάζιτς, Όμο και τους νεομεταγραφέντες Βασιλαντωνόπουλο, Ακόστα, Πόντλογκαρ, Βουό, Φράγκο, Τσέλιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την ΠΑΕ, σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανανεώσεις με τους Βασιλόγιαννη, Τσενάμο, Αυγενικού, Πεταυράκη, Παπαργυρίου, Πατσαρούχα, Μπουλούλη, Μανιά, Τσούκαλο, Παπανικολάου, Βορύλλα, ενώ για τους Αντωνόπουλο, Τζόκιτς, Σπυρόπουλο, Βάντερσον, Ματσούκα, Ποζατζίδη, Χριστοφιλέα, Βαλιό, Ρότσα, Φερφελή, όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεώσουν.

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη αποχωρήσει ο Ντουρμισάι (επέστρεψε στον Πανιώνιο) και ο Κοτσώνης.

Να σημειώσουμε ότι την επόμενη Δευτέρα 10 Ιούλη η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι και βέβαια μέχρι τότε θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ, αφού όπως είναι γνωστό το πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.

***  Την Τετάρτη μαζί με τον ΠΑΣ  Λαμία θα ξεκινήσει την προετοιμασία του και ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για τις δύο τελευταίες ομάδες της Α’  Εθνικής που δεν έχουν ακόμη αρχίσει προπονήσεις. Δεν υπολογίζεται η 16η θέση αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί αν αυτή θα την καταλάβει ο Ηρακλής ή ο Λεβαδειακός.

Αφήστε μια απάντηση