Το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης απειλείται με διάλυση!

share on:

Δραματικές εξελίξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης, όπου πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος της μη ουσιαστικής λειτουργίας του οργάνου, αφού πλέον δεν υπάρχει η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής!

Στη χθεσινή συνεδρίαση, που έγινε στη Σπερχειάδα, ανεξαρτητοποιήθηκε ένα ακόμη στέλεχος της παράταξης του Δημάρχου Θύμιου Παπαευθυμίου, η οποία πλέον αριθμεί μόνο 13 άτομα!

Πρόκειται για τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Θανάση Μαγουλά, που είχε έντονο διάλογο με τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Μέρρα, με αποτέλεσμα να δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του από τον Συνδυασμό, καταγγέλοντας τον κ. Παπαευθυμίου για φασίζουσα συμπεριφορά και για υπόθαλψη εγκληματικών ενεργειών!

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δυτικής Φθιώτιδας και καλείται τώρα η Δημοτική Αρχή να βρει λύσεις για την λειτουργία του οργάνου, που κινδυνεύει άμεσα με διάλυση αφού είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή αν θα μπορέσουν στη συνέχεια να παρθούν  αποφάσεις.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα και πριν υπάρξουν οι χθεσινές εξελίξεις ολόκληρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη.

Να σημειώσουμε εδώ ότι από την παράταξη της πλειοψηφίας μέχρι τώρα έχουν παραιτηθεί 5 στελέχη (Βασίλης Ζήσης, Γιάννης Κατσίκας, Διονύσης Κυργιόπουλος, Βασιλική Λυτοσελίτη, Θανάσης Μαγουλάς) από τα οποία τα τρία ανεξαρτητοποιήθηκαν, ενώ τα άλλα δύο αντικαταστάθηκαν αφού παραιτήθηκαν ολοκληρωτικά. Έτσι αυτή τη στιγμή η… πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμεί 13 άτομα, 11 είναι οι Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και τρεις οι ανεξάρτητοι της πλειοψηφίας.

Αφήστε μια απάντηση