Το ΕΚΠΕ Φθιώτιδας στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

share on:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα τραγικά εργατικά ατυχήματα που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, ώστε η ΛΑΡΚΟ, η ναυαρχίδα του κλάδου των μετάλλων να μην πληρώσει το τίμημα όλων των λανθασμένων αποφάσεων και της αδιαφορίας του Δημοσίου τα τελευταία χρόνια. 

Καλούμε την Κυβέρνηση να τηρήσει τόσο τις προεκλογικές όσο και τις μετεκλογικές τις δεσμεύσεις και να δώσει άμεση και βιώσιμη λύση για τη ΛΑΡΚΟ.

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί και απαιτούμε:

  • Την βιωσιμότητα της ΛΑΡΚΟ
  • Την συνέχιση της λειτουργίας της κάτω από Δημόσιο Έλεγχο
  • Την εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας
  • Την διατήρηση όλων των κεκτημένων των εργαζομένων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει τους εργαζόμενους και τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ στην 24ωρη ΠΑΝΛΑΡΚΙΚΗ Απεργία και θα συμμετέχει στην πορεία που οργανώνουν τα σωματεία στο Υπουργείο Οικονομικών την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

 Απολογιστική Συνέλευση ΕΚΠΕΦ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) πραγματοποιεί τη Κυριακή 29 Απρίλη Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας στην Πλ. Διάκου με θέματα:

1ον Διοικητικός Απολογισμός – Προγραμματισμός Δράσης

2ον Οικονομικός Απολογισμός 2017

3ον Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

4ον Προϋπολογισμός 2018

Όπως τονίζει η πρόεδρος του ΔΣ του ΕΚΠΕΦ Σοφία Ανεστοπούλου «Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, μέσα από έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ενότητα και αλληλεγγύη θα συζητήσουμε τον προγραμματισμό της δράση μας. Στόχος μας ένα μαζικό, ταξικό πολιτικοποιημένο, αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα, με το Εργατοϋπαλληλικό μας Κέντρο ως συλλογικό οργανωτή και εκφραστή των δυνάμεων της μισθωτής εργασίας, των δυνάμεων του μόχθου, της δημιουργίας και της απασχόλησης στο νομό μας».

Αφήστε μια απάντηση