Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης την Παρασκευή στη Λαμία

share on:

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία  Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) διοργανώνουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του Δήμου την Παρασκευή 9 Ιούνη από 09.00-13.00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Παιδιά δημοτικών σχολείων του Δήμου Λαμιέων μέσα από το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας.

Σκοπός της δράσης είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά με την ιδέα της Ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι, να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων.

Φιδάκι, Τροχός της Ανακύκλωσης, τσουβαλοδρομίες, Bowling,  Ψάρεμα, Κυνήγι χαμένου θησαυρού, Memory, Παζλ, Κάδος, Στόχος, Κρίκοι, είναι τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στα οποία τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες και η κάθε ομάδα θα «παίζει» και από ένα γνώριμο παιχνίδι ειδικά προσαρμοσμένο στο θέμα της Ανακύκλωσης.

Δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι καθώς όλα τα παιδάκια στο τέλος θα λάβουν αναμνηστικά δωράκια με θέμα την ανακύκλωση.

Αφήστε μια απάντηση