Το Λύκειο Αμφίκλειας συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό Bravo Schools

share on:

Το Λύκειο Αμφίκλειας συμμετέχει στον 2ο  Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση «Δημιουργούμε ένα καλύτερο κόσμο».

O συγκεκριμένος διαγωνισμός Bravo Schools εντάσσεται στην πρωτοβουλία “in action for a better world” και υλοποιείται σε συνεργασία με το Μεγαλύτερο Μάθημα του Κόσμου (World Largest Lesson – αναγνωρισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης από τον ΟΗΕ), την UNICEF και την UNESCO σε διεθνές επίπεδο και στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η συμμετοχή του σχολείου μας εντάσσεται στην κατηγορία «μαθητικές δημιουργίες» καθώς φτιάξαμε ένα βίντεο για τις Ευρωεκλογές 2019. Στο πλαίσιο της συζήτησης με τους μαθητές πώς μία εκστρατεία ενημέρωσης σέβεται την αρχή της ισότητας, εντάξαμε στο βίντεό μας απόδοση του μηνύματός μας και στη νοηματική.

Έτσι, μελετήσαμε και κατανοήσαμε βιωματικά την αρχή της ισότητας και του σεβασμού όλων των συνανθρώπων μας. Γι’ αυτό η δράση μας συνδέεται με τον παγκόσμιο στόχο «λιγότερες ανισότητες». Ευελπιστούμε σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες!

Στηρίξτε την προσπάθειά μας κάνοντας ένα κλικ στο σύνδεσμο και στη συνέχεια ένα κλικ στο Ψηφίζω.

Αφήστε μια απάντηση