Το Σεπτέμβρη η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές…

share on:

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα γίνουν εκλογές. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα τις κάνει αρχές Ιουλίου ή Σεπτέμβριο. Νομίζω ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο βολικός μήνας. Εκτιμώ ότι θα γίνουν εκλογές». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm.

«Aν δεν κάνει πρόωρες εκλογές ο πρωθυπουργός, σημαίνει, ότι θα αφεθεί να παρασυρθεί από τη δίνη των οικονομικών δυσχερειών, που θα είναι απότομες, που δεν θα μπορεί να εκτιμήσει το μέγεθός τους. Πιστεύω, ότι θα το προλάβει αυτό» συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ. Κληθείς να σχολιάσει τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα του μετεκλογικά, τόνισε, ότι «θα τα πούμε, όταν θα οδηγηθεί η χώρα σε αυτή τη διαδικασία».

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο ο λογαριασμός του κορωνοϊού στην οικονομία «δεν έχει έρθει ακόμη», ενώ επέκρινε τα επιμελητήρια και τον ΣΕΒ, ότι λειτουργούν με βάση το δόγμα «κράτος δώσε-κράτος μη ζητάς», χωρίς να καταθέτουν έξυπνες προτάσεις.

«Με τα στοιχεία, που μας δίνουν οι ελληνικοί θεσμοί, θεωρούμε δεδομένη την ύφεση, πιο πολύ όμως με ανησυχεί, ότι απέναντι σε αυτό αντιτάσσουμε μόνο την πολιτική «κράτος δώσε-κράτος μη ζητάς». Ο ΣΕΒ έκανε προτάσεις, που θυμίζουν συνδικαλιστή, δεν πρέπει να έχουν και αυτοί ένα σχέδιο προσαρμογής; Ένα εθνικό σχέδιο; Και η κυβέρνηση σε αυτή τη λογική είναι. Η αναστολή πληρωμών σε εφορία και ταμεία είναι 12 δις, πώς θα βγούμε πέρα; Δεν δίνουν έξυπνες ιδέες προσαρμογής. Το «κράτος δώσε- κράτος μην πάρεις» δεν είναι εθνική στρατηγική» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Αφήστε μια απάντηση