Το «τελευταίο αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν

share on:

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πλήθους κόσμου έγινε σήμερα η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως στη Μητρόπολη Καλαμαριάς.

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο και πολυσχιδή καλλιτέχνη είπαν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που αγάπησαν το πλούσιο έργο του.

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν πολιτικοί, όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, και φυσικά συνάδελφοι του, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 78 ετών μετά από πολυετή προβλήματα υγείας, η οποία είχε επιδεινωθεί με τον πρόωρο χαμό του γιου του, σκηνοθέτη και μουσικού Νικόλα Τριανταφυλλίδη πριν δύο χρόνια.

Ο Ήταν μια σπάνια κωμική φλέβα, αιχμηρός και ευφυής, ενώ ανανέωσε την πολιτική σάτιρα και δημιούργησε εμβληματικούς χαρακτήρες όπως ο Τραμπάκουλας αφήνοντας εποχή με τις αξέχαστες ατάκες του.

Ο πρωτοποριακός και πολυτάλαντος καλλιτέχνης, δεν ξεχώρισε μόνο στη σκηνή και τη δισκογραφία, αλλά και στην ποίηση και τη ζωγραφική, ενώ ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο και τα κοινά.

Αφήστε μια απάντηση