Το τεχνικό πρόγραμμα 2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού

share on:

Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει το μεσημέρι (13.00) της Δυετέρας 28 Αυγούστου, στην αίθουσα του Δημαρχείου το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού.

Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι η ψήφιση του Τεχνικού προγράμματος για το 2018.

Να δούμε τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση:

Θέμα 1ο: Έκδοση Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας – Συμπαράστασης σε αίτημα καλλιεργητών του Δήμου Δομοκού για τη συντήρηση του κεντρικού αποδέκτη υδάτων «Κακκάρα» και των δύο παράλληλων αποστραγγιστικών αποδεκτών υδάτων της περιοχής

Θέμα 2ο: Αντικατάσταση Μελών Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Δομοκού

Θέμα 3ο: Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στο Δήμο Δομοκού, κατά το σχολικό έτος 2017-18.

Θέμα 4ο: Ορισμός εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του Δήμου Δομοκού στη Γενική Συνέλευση του Φο.Δ.Σ.Α.

Θέμα 5ο: Έγκριση χορήγησης άδειας εκσκαφής στον Ο.Τ.Ε. Α.Ε.

Θέμα 6ο: Έγκριση του αριθμ. 1/2017 πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων του Δήμου Δομοκού

Θέμα 7ο: Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018 (Σχετ. Η αριθμ 7/2017 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και η αριθμ. 1/2017 απόφαση – γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης)

 

Θέμα 8ο: Έγκριση χορήγησης παράτασης μίσθωσης δημοτικού καταστήματος

 

Συγχαρητήρια από Τζιαχρήστα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επίτευξη των στόχων τους.

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντας σας με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να χτίσετε το μέλλον σας.

Επίσης, συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους, στηρίζοντας τους στόχους και τα όνειρά τους.

Στους συμμετέχοντες των Πανελληνίων  που, παρά τις προσπάθειές τους, η έκβαση των φετινών εξετάσεων δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, ας μην απογοητεύονται. Πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές είναι μια ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική που θα τους δοθεί για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά και οι στόχοι τους.

Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά καλή σταδιοδρομία, με δύναμη και αποφασιστικότητα στα νέα σας βήματα».

 

Αφήστε μια απάντηση