Το όραμα του Μπάμπη Λιόλιου για τον Δήμο Δομοκού

share on:

 

Από το νέο Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – ευχαριστήριο προς τους Δημότες του:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Θεωρώ υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω έναν προς έναν για τη συμμετοχή σας στον αγώνα που κάναμε όλοι μαζί για το μέλλον του Δήμου Δομοκού.

Οι ευχαριστίες δεν έχουν αποδέκτες μόνο τους δημότες που μας ψήφισαν, αλλά και όσους προτίμησαν κάποιον από τους άλλους δύο συνδυασμούς. Στις τελευταίες εκλογές καταδείχτηκε το μείζον πρόβλημα της μεγάλης αποχής για αυτό και η κάθε συμμετοχή μετρά ξεχωριστά στην προάσπιση της δημοκρατίας.

Τόσο όταν ξεκινούσε η μεγάλη προσπάθεια με τη δημιουργία του συνδυασμού, όσο και στο μήνυμά μου τη δεύτερη Κυριακή, δεν έδωσα υποσχέσεις, παρά δεσμεύσεις για το συμμετοχικό μοντέλο διοίκησης και τα «ανοιχτά αυτιά». Σήμερα, μετά και την εκλογή μου, δεν αλλάζει τίποτα απολύτως.

Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι όλα αυτά που συζητούσαμε πόρτα πόρτα την προεκλογική περίοδο δεν ήταν απλά υποσχέσεις, αλλά πραγματικά σχέδια τα οποία με τις δικές σας παρατηρήσεις και φυσικά τη στήριξή σας θα γίνουν πράξεις.

Όραμά μου ο Δήμος Δομοκού να εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο Δήμο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, με την καθημερινότητα του πολίτη να βελτιώνεται διαρκώς. Σε αυτή την προσπάθεια επιβάλλεται να συμμετέχετε όσοι πραγματικά αγαπάτε αυτόν τον τόπο.

Όλοι μαζί λοιπόν ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια σε μία σαφώς πιο κρίσιμη και πιο ουσιαστική για το μέλλον του Δήμου μας, περίοδο, όπου το καλό θα αντικαθίσταται μόνο από το καλύτερο».

Αφήστε μια απάντηση