Το Skoda Karoq είναι το «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα

share on:

Όπως και τα προηγούμενα 12 χρόνια έτσι και φέτος οι δημοσιογράφοι- μέλη του ανεξάρτητου θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για την Ελλάδα επέλεξαν το αυτοκίνητο που κατά τη γνώμη τους ξεχώρισε από αυτά που παρουσιάστηκαν και κυκλοφόρησαν στη χώρα μας τους τελευταίους 12 μήνες.

Φέτος τα 10 αυτοκίνητα από τα οποία έγινε η επιλογή -οι φιναλίστ προέκυψαν και πάλι με ψηφοφορία από 23 συνολικά μοντέλα- ήταν τα Citroen C3 Aircross, Dacia Duster, Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Ceed, Mercedes A-Class, Seat Arona, Skoda Karoq, Volvo XC40, VW T-Roc.

Στη σχετική ψηφοφορία -το CNN.gr και ο όμιλος της DPG εκπροσωπείται από τον υπογράφοντα που είναι και ο πρόεδρος του θεσμού- τους περισσότερους βαθμούς, 399 για την ακρίβεια, συγκέντρωσε το Skoda Karoq. Που ανακηρύχθηκε και «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το νέο Ford Focus και στην τρίτη το Dacia Duster.

Οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού επιλέγουν κάθε χρόνο το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» ανάμεσα στα καινούργια αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά το προηγούμενο 12μηνο και τα οποία έχουν οδηγήσει στους ελληνικούς δρόμους, με κριτήρια που αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που συμβάλλει ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη της αυτοκίνησης από τους Έλληνες καταναλωτές.

Αφήστε μια απάντηση