Τροχαίο με σκύλο στη Μακρακώμη…

share on:

Σήμερα το πρωί, μέσα στη Μακρακώμη, τραυματίστηκε σοβαρά σκύλος, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό του ΑΤ Σπερχειάδας. Οι Αστυνομικοί έκλεισαν  το ένα ρεύμα του δρόμου με το αυτοκίνητο και τοποθέτησαν κώνους για την προστασία του σκύλου από άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ειδοποίησε τον Αντιδήμαρχο Πάνο Κοντογιώργο ο οποίος προσήλθε μαζί με τον πρόεδρο των επαγγελματιών Μακρακώμης Γιάννη Καλοπήτα.

Ειδοποιήθηκε ο εκπαιδευτής Βασίλης Τσιαμπούλας και κτηνίατρος για το τραυματισμένο ζώο, το οποίο παρελήφθηκε από τον εκπαιδευτή που ήρθε από τις Ράχες, για να το οδηγήσει στο κτηνιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Κοντογεώργος δήλωσε χαρακτηριστικά για την κινητοποίηση που έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και να επαινέσω  τον επαγγελματισμό των Αστυνομικών του ΑΤ Σπερχειάδας για  την αμεσότητα που έδειξαν μόλις πληροφορήθηκαν τον τραυματισμό .

Επίσης ένα ευχαριστώ στον εκπαιδευτή και στον Κτηνίατρο που αν και Χριστούγεννα σήμερα άφησαν τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους κι ενήργησαν με αγάπη για τον σκύλο»

Αφήστε μια απάντηση