Τρώνε καλά τα αδέσποτα στη Μακρακώμη!

share on:

Ορατά είναι ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μετά την τοποθέτηση ταϊστρών στο Δήμο Μακρακώμης, στο πλαίσιο του προγράμματος, περισυλλογή και προστασία των αδέσποτων, με την τοποθέτηση ταΐστρας και μάλιστα μόλις 30 μέτρα από την κεντρική πλατεία της κωμόπολης.
Τα σκυλιά βρήκαν τροφή, όπως φαίνεται και στις σημερινές φωτογραφίες, δεν αναζητούν την τροφή τους στα τραπέζια της πλατείας και έξω από τις πόρτες των μαγαζιών, ούτε στα σκουπίδια, αδειάζοντας και σκίζοντας τις σακούλες και σταμάτησαν σε μεγάλο ποσοστό να τριγυρνούν στους δρόμους της κωμόπολης, αγριεμένα.
Μια απλή αλλά στοχευμένη κίνηση, από τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πάνο Κοντογεώργο, που δήλωσε σχετικά: «Μετά την τοποθέτηση της ταΐστρας, έχουμε εμφανή θετικά αποτελάσματα, αφού οι δημότες μας, μπορούν να κυκλοφορούν ποιο άνετα στους δρόμους, χωρίς φόβο και να απολαμβάνουν τη βόλτα τους!
Σίγουρα δεν εξαλείφθηκε ολοκληρωτικά το πρόβλημα, αλλά μειώθηκε πάρα πολύ και μάλιστα μέσα σε ένα 10ήμερο.

Σύντομα θα τοποθετήσουμε και δεύτερη ταΐστρα στη Μακρακώμη για καλύτερα αποτελέσματα. Συνεχίζονται οι προσπάθειες, με σταθερά βήματα, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωή των δημοτών μας».

Αφήστε μια απάντηση