Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Μακρακώμη

share on:

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σε δασική περιοχή της Μακρακώμης, πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη PZL.

Παράλληλα κινητοποιήθηκε και ο μηχανισμός του Δήμου από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Ανδρέα Παπασάρα  και Πάνο Κοντογεώργο, με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο μέσα σε μία περίπου ώρα, αφού έκαψε μερικά στρέμματα με πουρνάρια και χαμηλή βλάστηση.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης ο οποίος μετά την επιτυχή έκβαση δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στον πολύ καλό μου φίλο τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον Διοικητή της Π.Υ. Μακρακώμης, τον Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ. Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλη Παλιό και τον Διοικητή του επιχειρησιακού κέντρου της Π.Υ. 199 ΣΕΚΥΠΣ Υποστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, καθώς και τον Δοικητή του Α.Τ. Σπερχειάδας Γιώργο Σταθοκώστα καθώς και το συντοπίτη μας τον Υπαρχηγό εν αποστρατία Αντιστράτηγο Νίκο Διαμαντή. Μα το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει στους χειριστές των PZL και στους πυροσβέστες που έδωσαν πραγματική μάχη!»

Αφήστε μια απάντηση