Φθιώτιδα

Φεστιβάλ “Μίλα it’s ok” το Σάββατο 27 Γενάρη στη Λαμία

Δωρεάν φεστιβάλ τέχνης και ψυχικης υγείας, με την επωνυμία  “Μίλα! It’s Ok” θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία το Σάββατο 27 Γενάρη.

To φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, θα έχει ομιλίες, workshops και ενημερωτικά περίπτερα. Η εκδήλωση κορυφώνεται με μία μεγάλη hip hop συναυλία όπου θα τραγουδήσει ο γνωστός ράπερ Βέβηλος.

Καλλιτέχνες και η διοίκηση της ΕΠΑΨΥ είναι διαθέσιμη για να μιλήσουν περεταίρω για την σημασία της ανάδειξης του θέματος της ψυχικής υγείας καθώς και την εξάλειψη της ντροπής και του στίγματος, ειδικά στις νέες ηλικίες. 

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους και όλες και περιλαμβάνει: 

Βιωματικά εργαστήρια: Μουσικοθεραπεία, εικαστική ψυχοθεραπεία, ψυχόδραμα, χοροθεραπεία, αστική τέχνη του δρόμου

Ομιλίες: Για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας, από ειδικούς και άτομα που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες προκλήσεις

Μουσική συναυλία: Με τη συμμετοχή γνωστών hip hop καλλιτεχνών.

Το “ΜΙΛΑ! It’s OK” είναι μία δράση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) και βασίζεται στην πεποίθηση ότι ο ανοιχτός διάλογος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας και επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη μουσική για να οικοδομήσει μια κοινότητα, η οποία απορρίπτει το στίγμα και θέτει σε προτεραιότητα την ψυχική υγεία.

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια εδώ:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στη μεγάλη hip hop συναυλία που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα τραγουδήσουν οι αγαπημένοι της νεολαίας Βέβηλος, Χαρά, Smok5, Syxtyle και o Parkiotis (με καταγωγή από τη Στυλίδα). Στα decks θα βρίσκεται ο γνωστός παραγωγός GUS μαζί με τον θρυλικό MCD.

Η είσοδος για όλες τις δράσεις και τη συναυλία είναι ελεύθερη.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ξέφραγο αμπέλι η ΛΑΡΚΟ

efthia

Συνεχίζονται οι πιέσεις από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας για το Κτηματολόγιο

efthia

Συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα των Εθνικών δρόμων

efthia
Φόρτωση....