Φρίκη από την αποκάλυψη κακοποίησης ανήλικων στη Λέρο

share on:

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τους γονείς τους, στη Λέρο. Το ζευγάρι συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ομολόγησε έπειτα από ολονύχτια ανάκριση ο πατέρας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λέρου από την είδηση σύλληψης ενός ανδρόγυνου το οποίο φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 52χρονο και τη 47χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τον υποδιοικητή του Α.Τ. Λέρου, που αποκάλυψε όσα έχουν υποστεί ένα 14χρονο κορίτσι και ο 8χρονος αδερφός της, από τους ίδιους τους γονείς τους.

Ο «νόμος της σιωπής» έσπασε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

 

Ομολόγησε ο πατέρας

Στην ολονυχτία ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας ομολόγησε τις κτηνώδεις πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους

Το ζευγάρι οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση