Φωταγωγήθηκε απόψε η Λαμία!…

share on:

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, απόψε στην πλατεία Πάρκου, ξεκίνησε κι επίσημα η εορταστική περίοδος στη Λαμία, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου, που είδε φέτος ένα διαφορετικό δένδρο να ανάβει κάτω από την χειμερινή πανσέληνο και τα αμέτρητα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της πόλης.

Εκεί ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος, που πάτησε το κουμπί για να φωταγωγηθεί το δένδρο μαζί με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νεολαία της πόλης με κολακευτικά λόγια.

Παρούσα σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αμαλία Ποντίκα, ο βουλευτής Γιάννης Οικονόμου, η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανίδη και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ηλία Σανίδα, το ΕΒΕ Φθιώτιδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων, η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Λαμίας.

Το κερασάκι στις αποψινές εκδηλώσεις ήταν η συναυλία που ακολούθησε με τους Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό και την οποία πρόσφερε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Κεφαλά, ενώ ο Αη Βασίλης πέταξε στον κόσμο ένα τσουβάλι καραμέλες.

Αφήστε μια απάντηση