Χάβος: Αμοιβαία η αγάπη με τον κόσμο της Λαμίας

share on:

Μετά από τις πολλές παλινωδίες των τελευταίων ημερών, από γνωστούς κύκλους της ΠΑΕ και την έντονη παραφιλολογία, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με τον προπονητή Μάκη Χάβο, κι αφού ειπώθηκαν πάρα πολλά, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μακεδόνα προπονητή.

Ένα θέμα που λογικά έπρεπε να λυθεί μέσα σε λίγα λεπτά, μετά την σπουδαία πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και τη δουλειά που έγινε μέσα στο γήπεδο από τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του, αφέθηκε για αρκετές ημέρες στη τύχη του, με αποτέλεσμα να οργιάσουν κάποια… φερέφωνα του λεκανοπεδίου, δημιουργώντας αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά για μια ακόμη έφαγαν και πάλι τα… μούτρα τους!

Έτσι η ανακοίνωση της ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή κ. Μάκη Χάβο, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας». Στο μεταξύ σήμερα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για την πρώτη ομάδα και οι παίκτες αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της ομάδας θα παραμείνει στη Λαμία και θα ασχοληθεί με τις Κ της ΠΑΕ μέχρι το τέλος του μήνα, με στόχο να δει καλύτερα τους παίκτες και να διαπιστώσει αν κάποιοι μπορούν να προωθηθούν.

Στο μεταξύ μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα, ο Μάκης Χάβος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τον κ. Τσικνή.

Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο καθώς και η εξέλιξη και η ανάδειξη νέων παικτών από τις Ακαδημίες μας και γενικότερα απ’ όλο το Νομό Φθιώτιδας.

Επειδή με τον κόσμο της Λαμίας, η αγάπη μας είναι αμοιβαία, όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα θέλαμε να είναι δίπλα μας.

ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑΡΑ!»

Αφήστε μια απάντηση