Χειμερινός προγραμματισμός από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Λοκρών

share on:

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στην Αταλάντη το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λοκρών για τον απολογισμό των πεπραγμένων της θερινής περιόδου 2020 και το σχεδιασμό των δράσεων και ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, χιονοπτώσεων και παγετού κατά την χειμερινή περίοδο 2020-2021.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής που έχουν αρμοδιότητα επί των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα συμμετείχαν: Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, η Πρόεδρος Δ.Σ. Λοκρών Μάϊτα Γιαννοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λοκρών Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αταλάντης Νικος Ανεστάκος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δαφνουσιών Κώστας Ντέλιος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μαλεσίνας Νικος Σωτήρχος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Δημοτικός Σύμβουλος Νικος Λιόλιος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Θανάσης Παπασταμούλης, ο αναπληρωτή Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης Βασίλης Καραστάθης, ο Δασάρχης Αταλάντης Γιάννης Πατούλης, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Πολύζος Ζώης, η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Αθανασία Ζωβοϊλη, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών Σωτήρης Σκαρμούτσος, ο Διοικητής του Ά Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας Γιώργος Αντωνίου, η Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αταλάντης Μαρία Γεωργοπούλου, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης Δημήτρης Βέλλος, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λοκρών Θανάσης Τσαρούχας, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Λοκρών Κώστας Φουρλεμάδης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λοκρών Γιάννης Ματθαίου.

Αφήστε μια απάντηση