Χειροκροτήθηκε στη Λαμία «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ»

share on:

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Λαμίας, απέσπασε προχθές η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε: «Η Ελληνική Αστυνομία πρωτίστως έχει κοινωνικό ρόλο, έχει κοινωνικό πρόσημο στην αποστολή της. Τα τέσσερα αυτά χρόνια, μέσω αυτών των παιδιών που συγκροτούν τη θεατρική ομάδα, αλλά και άλλων παιδιών που υπηρετούν στην αστυνομία, έχοντας ένα καλλιτεχνικό μεράκι, έχοντας ευαισθησίες κοινωνικές, προσπαθούμε με την εξωστρέφεια αυτή, να πλησιάσουμε κοντά στον πολίτη και να πούμε ότι η αστυνομία είναι δίπλα τους. Και είναι δίπλα τους όχι μόνο για την καταστολή, όχι μόνο για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, που είναι η σοβαρή αποστολή, αλλά είναι δίπλα τους και στην καθημερινότητά τους

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΙΡΑ), Μάνος Χάψας.

Παρέστησαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιαίων, Βίβιαν Αργύρη, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, Αστέριος Μαντζιώκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Φθιώτιδας, Νίκος Τριανταφύλλης, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και πλήθος κόσμου.

«Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» είναι ηθογραφία της δεκαετίας του ‘60 του Κώστα Πρετεντέρη, η οποία παρουσιάζεται από τα τέλη του 2018 από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

 

Αφήστε μια απάντηση