Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

share on:

Κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορα μέρη της πατρίδας μας άκουσε σήμερα, στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Μαζί του ήταν o Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Σανίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρακάντζας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος.

Πρώτοι έφτασαν ο Σύλλογος των Μικρασιατών της Λαμίας, με κεράσματα από τις αλησμόνητες πατρίδες. Aκολούθησαν τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας, με τις εντυπωσιακές  αυθεντικές φορεσιές τους. Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων είπαν στον Περιφερειάρχη και οι στρατιώτες του υπηρετούν στο ΚΕΥΠ Λαμίας ενώ η γιορτινή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε με την έλευση της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων. Στη συνέχεια, ο κ. Σπανός μαζί με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Λαμίας, προσφέροντάς τους συμβολικά δώρα αλλά πρωτίστως μια ζεστή χειραψία κι ευχές.

***  Κάλαντα και ύμνους των γιορτινών ημερών άκουσε ο κ. Σπανός και το πρωί της Δευτέρας, αρχικά από το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας και στη συνέχεια υποδέχθηκε το Μουσικό Γυμνάσιο Λαμίας, στους οποίους ευχήθηκε «καλή πρόοδο» με υγεία και χαρές στις οικογένειές τους. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε υπηρεσίες της Π.Ε. Φθιώτιδας και αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Στεροελλαδίτες να περάσουμε όσο πιο όμορφα αυτές τις γιορτινές ημέρες, να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Πολλά μικρά μαζί, μπορούν να κάνουν πάντα κάτι αληθινά μεγάλο και να φέρουν καλύτερες ημέρες στις ζωές όλες του κόσμου. Ευχαριστούμε αυτούς που επαγρυπνούν για όλους εμάς, για την ασφάλειά μας, για την υγεία, για να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μακριά από τις οικογένειές τους»  δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Αφήστε μια απάντηση