Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

share on:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μεταξύ της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Δρακάκη και των Αντιπροέδρων  του Κέντρου, Περικλή Λουκά και Σπύρου Ποταμιά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.

Συζητήθηκε η έλλειψη προσωπικού που έχει σαν αποτέλεσμα την υποστελέχωση των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων νέου προσωπικού. Για την αντιμετώπιση των ανωτέρω η Υφυπουργός δεσμεύτηκε άμεσα για την παράταση της θητείας του ήδη υπάρχοντος επικουρικού προσωπικού, καθώς και την πρόσληψη προσωπικού μέσω του κοινωφελούς προγράμματος και του ειδικού προγράμματος για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας νέων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τη δημοσίευση της προκήρυξης 7Κ/2019 του ΑΣΕΠ για στελέχωση του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε με 11 θέσεις μόνιμου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.

Παράλληλα με αφορμή τα 30 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης για τα δικαιώματα του Παιδιού, ακολούθησε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλία του Πρωθυπουργού με θέμα « Μια οικογένεια για κάθε παιδί: η νέα πολιτική για την Αναδοχή και την Υιοθεσία».

***  Η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκέμβρη και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Αφήστε μια απάντηση