Χωρίς απαρτία η ΓΣ της Αταλάντης που θα επαναληφθεί στις 10 Ιούνη

share on:

Άκαρπη, λόγω μη απαρτίας, ήταν η πρώτη Γενική Συνέλευση του Α.Π.Ο. »ΑΤΑΛΑΝΤΗ» σχετικά με το μέλλον του Συλλόγου σε Διοικητικό επίπεδο η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού μεγάρου Αταλάντης.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές καθώς και ο πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού Μιχάλης Παπανικολάου όπως και αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λόγω λήξης της θητείας του, υπέβαλλε σύσσωμο την παραίτηση του εν αναμονή της 2ης επαναληπτικής εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιούνη και ώρα 19.00 στον ίδιο χώρο, με την ελπίδα και την προσμονή ο κόσμος να δώσει το παρόν και ο Α.Π.Ο. »ΑΤΑΛΑΝΤΗ» να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια καταγράφοντας πολλές επιτυχίες.

Αρκετά μέλη από το απερχόμενο Δ.Σ. έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρίσκονται εκ νέου στο εκτελεστικό όργανο και προσκαλούν όσους αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν στο Σύλλογο, να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο σχήμα ώστε όλοι μαζί να πορευτούν με στόχο το καλό της ομάδας.

***  Για δηλώσεις υποψηφιότητας στο Δ.Σ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 6936810188 & 6936676853 έως και την Τρίτη 9/6/2020.  

Αφήστε μια απάντηση