48ωρη απεργία στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας

share on:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την κήρυξη 48ώρης απεργίας για την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας με αφορμή τις απολύσεις εργαζομένων.

Τα κύρια αιτήματα, είναι:

  1. Ανάκληση των δύο (2) απολύσεων και αναστολή της απόφασης για απόλυση όλου του προσωπικού στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας υπό ειδική εκκαθάριση.
  2. Πλήρης απορρόφηση των εργαζομένων από τις Τράπεζες που μεταβιβάστηκε το υγιές χαρτοφυλάκιο των υπό εκκαθάριση τελούντων συνεταιριστικών τραπεζών, πρακτική που ακολουθήθηκε για όλους τους εργαζόμενους των υπολοίπων εμπορικών τραπεζών, με αναγνώριση και εφαρμογή το σύνολο των εργασιακών, ασφαλιστικών και λοιπών δικαιωμάτων τους.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω απεργίας μας θα υπάρχει το κάτωθι προσωπικό ασφαλείας που αποτελείται από τους εν συνέχεια αναφερόμενους εργαζόμενους:

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

  1. ΚΑΡΠΕΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  2. ΑΡΓΥΡΗ ΕΛΕΝΗ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

  1. ΜΗΤΡΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  2. ΚΑΝΤΖΕΛΑ ΕΙΡΗΝΗ

Όπως υπογραμμίζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, το εν λόγω προσωπικό ασφαλείας απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε αντικείμενο που σχετίζεται με την παροχή της εργασίας τους συμπεριλαμβανομένου  και του αντικειμένου λειτουργίας των πάσης φύσεως μηχανημάτων που λειτουργούν στην Τράπεζα και είναι προσωπικό που παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για την ασφάλεια της επιχείρησης και του εξοπλισμού της.

Αφήστε μια απάντηση