Περιβάλλον

Άσε την αδρεναλίνη να σε οδηγήσει και δες τον κόσμο από τα 2457μ

Έλα να κατακτήσουμε μαζί με το Parnassos Hiking Club τη Λιάκουρα, την ψηλότερη κορυφή του Παρνασσού και την 7η ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας!

Η ονομασία «Λιάκουρα» προέρχεται από παραλλαγή της λέξης «Λυκώρεια», που σημαίνει «κραυγή των λύκων».

Και, αν το όνομα σε κάνει να φαντάζεσαι μια άγρια, απάτητη ομορφιά, ναι, έχεις απόλυτο δίκιο!

Ετοιμάσου για μια εμπειρία που, ξεκινώντας από την περίφημη «Φτερόλακα», θα σε ανεβάσει σε ένα τοπίο απίστευτης γοητείας, από όπου θα ατενίσουμε μαζί τον Ευβοϊκό και τον Κορινθιακό κόλπο, αλλά και τις αγέρωχες κορυφές της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, της Οίτης, του Καλλιδρόμου και -με ιδανικές συνθήκες – ακόμη και του Ολύμπου. Έλα μαζί μας σε μια διαδρομή που οι πιστοποιημένοι συνοδοί μας θα μας οδηγήσουν μέσα από υπέροχα αλπικά λιβάδια και μονοπάτια σπάνιας ομορφιάς.

Το Parnassos Hiking Club δημιουργήθηκε από την αγάπη μιας ομάδας ανθρώπων για τον Παρνασσό και την επιβλητική ομορφιά του, με κύριο στόχο τη σύνδεση  με τη φύση και την ενδυνάμωση του σεβασμού μας προς αυτή. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις εικόνες μας και τις εμπειρίες από το βουνό που μεγαλώσαμε και, σε αυτή τη 2η διαδρομή μας, ανεβαίνουμε μαζί στην κορυφή του.

Μάθε όλα όσα θες για την πεζοπορία στη Λιάκουρα στις 14 Ιουλίου, εδώ: ΧΚΠ (Φτερόλακα) – Κορυφή Παρνασσού (Λιάκουρα) – Parnassos Hiking

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο: +30 2234022817

Email: info@parnassoshiking.gr

Διεύθυνση βάσης: Εθνικής Αντίστασης 5, Αμφίκλεια

Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00-21:00 & Σάββατο – Κυριακή: 9:00-20:00

Σχετικές αναρτήσεις

OXI στο φωτοβολταϊκό πάρκο Άγναντης Πελασγίας

efthia

Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας

efthia

Πρωτιά για μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Λαμίας

efthia
Φόρτωση....