Πολιτική

Ανακοινώθηκε η διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά από την ΚΟ της ΝΔ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με την ανακοίνωση της σχετικής επιστολής στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο προεδρεύων Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, ανέγνωσε στο Σώμα την επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, με την οποία ο κ. Σαμαράς τίθεται εκτός της ΚΟ της ΝΔ.

Χθες το απόγευμα, συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ υπό την προεδρία του Γιάννη Τραγάκη και μέλη τους Σταύρο Καλαφάτη, Κώστα Τσιάρα, Θανάση Μπούρα και Θεόδωρο Καράογλου, όπου ομόφωνα αποφάσισαν να τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής δεν διατυπώθηκαν ενστάσεις, ενώ η συνεδρίαση ήταν αρκετά σύντονη και δεν υπήρξε ιδιαίτερη συζήτηση.

Σχετικές αναρτήσεις

Ακόμη αναμένουν την εκπλήρωση των κυβερνητικών δεσμεύσεων οι αγρότες της Φθιώτιδας

efthia

Σε Ειδικό Δικαστήριο για τα Τέμπη Τριαντόπουλος, Αγοραστός

efthia

Στη Βουλή το θέμα της πλήρους απαξίωσης του σιδηροδρόμου στη Φθιώτιδα

efthia
Φόρτωση....