Πολιτιστικά

Γιορτή Παράδοσης και Πολιτισμού στην Πλατεία Αταλάντης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «6η Γιορτή Παράδοσης και Πολιτισμού» στην Πλατεία της Αταλάντης από τη Σχολή Χορού Baila Amor σε συνεργασία με το Δήμο Λοκρών και τον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης.

Ο στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός το χορευτικό φεστιβάλ και να συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής βελτιώνοντας την προσπάθεια τους κάθε χρόνο . Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα της Σχολής Baila Amor με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους Τάσου Πενταλιού καθώς επίσης και τα χορευτικά «Χορονός» και «Χοροδιδάγματα», παρουσιάζοντας χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών  Δημήτρης Νικολάου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης Μάριος Παπανικολάου.

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Καλαπόδι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» στο Καλαπόδι σε συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαποδίου «Ελαφηβόλος Άρτεμις», του Δήμου Λοκρών και της Κοινότητας Καλαποδίου.

Το Χορευτικό του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβανατών «Οδυσσέας Ανδρούτσος», το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών, το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Ελάτειας και το νεοσύστατο Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων και Παίδων Καλαποδίου έκαναν θεαματική είσοδο στην Πλατεία του Λαογραφικού Μουσείου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Δημάρχου Λοκρών ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης  Κων/νος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ωδείου Παναγιούλα Καζάνα και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου Χρήστος Βαποράκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Νικολάου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Αθανασία Βλαχομήτρου, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων Γιάννης Ανεστόπουλος, οι Πρόεδροι Λιβανατών Αναστάσιος Μαζιώτης, Αρκίτσας Αργύρης Μοδιάτης, Εξάρχου Αθανάσιος Σανιδάς, Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κατοίκων του Δήμου Λοκρών.

Σχετικές αναρτήσεις

«Πάμε απόκριες; Πάμε Λαμία!»

efthia

O… Elias ανέβαλε τη συναυλία του Στ. Σπανουδάκη στη Νέα Βράχα

efthia

Από 31 Αυγούστου έως 10 Σεπτέμβρη τα «Θερμοπύλεια 2023»

efthia
Φόρτωση....