Περιφέρεια

Δικαστικές περιπέτειες για πρώην αιρετούς του Δήμου Αγράφων

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται πρώην αιρετοί του δήμου Αγράφων.

Ο λόγος για την “στενή “ομάδα του πρώην δημάρχου Αγράφων Δημήτρη Τάτση που πριν λίγες μέρες πέρασαν το κατώφλι της εισαγγελίας στο Καρπενήσι για ανωμοτί κατάθεση .

Για τις σοβαρές αυτές εξελίξεις η Κίνηση Πολιτών Αγράφων με μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνουν τους πολίτες ζητώντας απαντήσεις αλλά και δικαιοσύνη .

Δείτε τι αναφέρουν:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται απο αρχές του Μάρτη η ποινική διερεύνηση απο την αρμόδια εισαγγελία Καρπενησίου σχετικά με τις καταγγελίες του 2013 για “ατασθαλίες”, “κακοδιαχείριση”,μαιμού δημοτικά συμβούλια και “πλιάτσικο”  απο ομάδα της δημοτικής αρχής Τάτση.

Τις καταγγελίες τις είχαν κάνει τότε ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι  και η Αντιπολίτευση και οδήγησαν τότε στην παύση τον καθηκόντων του δημάρχου με τετράμηνη αργία.
Η ογκοδέστατη δικογραφία των 2500 πλέον σελίδων αφορά 7 άτομα (δημαρχο-οικονομική επιτροπή-πρόεδρο δημοτικου συμβουλίου).
Επειδή πολλά αιωρούνται και ακούγονται στα όμορφα Αγραφοχώρια για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο ,σαν πολίτες των Αγράφων έχουμε τα παρακάτω σοβαρά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις:
-Για πιο λόγο το ποινικό κομμάτι αυτής της σοβαρής υπόθεσης που αφορά όλους τους Ευρυτάνες ,άργησε 11 ολόκληρα χρόνια;
-Η δικογραφία αφορά το σύνολο των καταγγελιών( πλαστές υπογραφές-παράνομες εισπράξεις απο εργαζομένους ,συνεργάτες,υπαλλήλους υπηρεσιών κ.α);
-Για πιο λόγο τα τοπικά μέσα της Ευρυτανίας όλο αυτό τον καιρό “κωφεύουν” και σωπαίνουν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ταλανίζει τους Αγραφιώτες;
-Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για το θέμα απο την νυν δημοτική αρχή(τελευταίοι έλεγχοι αρχών στα οικονομικά του δήμου);
Οι Αγραφιώτες έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και το δικαστικό σώμα του νομού και πιστεύουμε ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δεδομένης της σημασίας της υπόθεσης.
Επιτακτικά ζητάμε όποιος-α και αν καταχράστηκε και “έβαλε το δάχτυλο στο μέλι” στο δημόσιο χρήμα,στα χρήματα των Αγραφιωτών,να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επιβληθούν οι ποινές που πρέπει».

Σχετικές αναρτήσεις

Διαβεβαίωση Σπανού για χρηματοδότηση του νέου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Λαμίας

efthia

Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις Μνήμης για τα 80 Χρόνια από την Σφαγή του Διστόμου

efthia

Τα δρομολόγια των Κ.Α.Μ. για την εβδομάδα από 27 Μάη έως 2 Ιούνη

efthia
Φόρτωση....