Αυτοδιοίκηση

ΔολιοφθορΔολιοφθορές στο δίκτυο ύδρευσης Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμηςές στο δίκτυο ύδρευσης Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμης

Τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Μακρακώμης παρατηρήθηκαν προβλήματα ύδρευσης στις Κοινότητες Αγίου Γεωργίου και Νεοχωρακίου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται μην έχοντας νερό στις οικίες τους, λαμβάνοντας δε υπόψη τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Τα συνεργεία υδραυλικών του Δήμου έσπευσαν στις Κοινότητες, για να εντοπίσουν τις βλάβες.

Στην Κοινότητα Νεοχωρακίου, η οποία υπέφερε από λειψυδρία τρεις ολόκληρες μέρες (από την Δευτέρα 10 – 6 – 2024), εντοπίστηκε μετά από ενδελεχή έλεγχο σε όλο το δίκτυο και σε όλα του τα φρεάτια αλλά και στην δεξαμενή όπου δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ότι υπήρχαν κλειστές βάνες σε ένα από τα φρεάτια.

Στην Κοινότητα Αγίου Γεωργίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου, η γεώτρηση είχε τεθεί σε λειτουργία, οι δεξαμενές ήταν γεμάτες αλλά και πάλι μετά από έλεγχο όλου του δικτύου βρέθηκε μία κλειστή βάνα.

Επίσης στην Κοινότητα Αγίου Γεωργίου, όπου για μία μέρα (Τρίτη 11 – 6 -2024) οι κάτοικοι κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του καύσωνα χωρίς νερό,  εντοπίστηκε τσάκισμα σε σωλήνα με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει αέρα και να μην επιτρέπει την διέλευση του νερού.

Όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν επιλύθηκαν, με τη Δημοτική Αρχή να εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι δημότες, εξαιτίας απαράδεκτων πρακτικών που στερούνται σεβασμού προς τον χρόνο και τον κόπο των εργαζομένων του Δήμου αλλά και την ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση των συμπολιτών. 

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τις 11.30 οι Λαϊκές στη Λαμία λόγω καύσωνα

efthia

Δημοτική Αρχή Λαμιέων: Απόλυτη προτεραιότητά μας τα παιδιά

efthia

Κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Στυλίδας, για το Σαββατοκύριακο

efthia
Φόρτωση....