Ανακοινώσεις

ΕΚΠΕΦ: Κάλεσμα στο αγωνιστικό συλλαλητήριο ενόψη ΔΕΘ

Το Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότηττας Φθιώτιδας καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους να δώσουν μαζικό και δυναμικό «παρών» στο αγωνιστικό συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη και ώρα 18.00, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Η κυβέρνηση, αξιοποιώντας το βήμα της Δ.Ε.Θ., για άλλη μια φορά θα παρουσιάσει ψεύτικες υποσχέσεις και «αναπτυξιακά» σχέδια που στηρίζονται στη φθηνή εργασία, στην ελαστικότητα, στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημα και στη διάλυση των κοινωνικών δικαιωμάτων.

Απαντάμε με οργάνωση και αγώνα:

  • Για 8ωρη εργασία.
  • Για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.
  • Για Συλλογικές Συμβάσεις που να καλύπτουν όλους τους εργαζόμενους.
  • Για μέτρα ενάντια στην ακρίβεια σε ενέργεια, τρόφιμα και στέγη.
  • Για σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα.
  • Για δημόσια και δωρεάν Υγεία, Παιδεία και Κοινωνική Ασφάλιση.

Η φωνή των εργαζομένων πρέπει να ακουστεί δυνατά και καθαρά στη Θεσσαλονίκη: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια!

Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους εργαζόμενους να ενώσουν τη φωνή τους ώστε να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας, τα δικαιώματά μας και την αξιοπρεπή διαβίωσή μας.

Για τη μαζική συμμετοχή, δρομολογούνται λεωφορεία προς Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου και στο τηλέφωνο 2231026651.

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκέντρωση επιτυχόντων διαγωνισμού ΑΣΕΠ στις 21 Νοέμβρη

efthia

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη (12.00) στην πλατεία Πάρκου

efthia

Το αίσθημα της δυσαρέσκειας των πολιτών για τις υπηρεσίες φροντίδας υγείας που τους προσφέρονται συνεχώς επιτείνεται…

efthia
Φόρτωση....